Last Shout - not visible
You are not authorized to view Shouts.

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σεπτέμβριος 07, 2010, 02:25:52 πμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
2Strokers.Com
43511 μηνύματα σε 4311 θέματα από 12252 μέλη - Τελευταίο μέλος: ecplesterinx
Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή
Σελίδες: [1]
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: kx 80  (Αναγνώστηκε 290 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
apriliars
Newbie
*

Σε βοηθησα? +0/-0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Μάιος 23, 2010, 12:37:18 πμ »

παιδια καλησπερα
εδω και λιγο καιρο εχω αγορασει ενα kx 80 μεταχειρισμενο.ολα καλα ολα ωραια το μονο προβλημα που εχω  ειναι οτι για να ροπιασει αργει καπως...ειχα οδηγησει ενα 250 και ειχα δει πως ειχε τελεια αποκριση...πειραξα καρμπυρατερ,αλλαξα εξατμιση φιλτρο αλλα τπτ...μηπως ξερει κανεις τπτ?
ευχαριστω προκαταβολικα
Καταγράφηκε
toneless
Διχρονόσαυρος με...
250cc Heavily Modified !

Σε βοηθησα? +36/-15

Δεν σ' ακούω καλά, πάρε το μηδέν...

« Απάντηση #1 στις: Μάιος 23, 2010, 12:52:00 πμ »

Ε, για αυτό ακριβώς το λόγο το ενα λέγεται 80άρι και το άλλο 250άρι...  lol lol lol

Δοκίμασε να ρυθμίσεις σταδιακά το καρμπυρατέρ.
Παίξε με τη θέση της βελόνας και 1-2 νούμερα μικρότερα - μεγαλύτερα ζιγκλέρ.
Μην αλλάζεις αβέρτα ρυθμίσεις και απλά τσαρουχώνεις το γκάζι, κάνε μια αλλαγή στο carb και τσέκαρε αν και σε ποιά θέση της γκαζιέρας πάει καλύτερα το μηχανάκι. Σιγά σιγά θα κάνεις ότι καλύτερο μπορεί να γίνει...

Γενικά μιλώντας είναι ενα πολύ μικρό μοτέρ το οποίο δουλεύει σε ψηλές στροφές, πρέπει να έχεις συνεχώς το γκάζι τσίτες για να πας οπουδήποτε.
Μην περιμένεις να το οδηγήσεις σαν 250άρι... με το 250άρι βλέπεις ενα εμπόδιο και ανοίγεις το γκάζι, στο 80άρι θα πρέπει να έχεις ανοίξει το γκάζι πριν δεις το εμπόδιο.  lol

Καταγράφηκε

apriliars
Newbie
*

Σε βοηθησα? +0/-0

« Απάντηση #2 στις: Μάιος 23, 2010, 12:56:28 πμ »

ευχαριστω φιλε
απλα επειδη εβαλα σημερα 152 απο 155 ζινγκλερ και δν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα...εχω παιξει με βελονα και ρυθμισεις καρμπυρατερ...καποιοι μου ειπαν για το αβανς-λες να παιζει κατι τετοιο?επισης δν εχει  kips(ξερεις αυτα στην εξατμιση που στα χαμηλα ανεβαζει συμπιεση)
Καταγράφηκε
bukis
Ποδαράτος
**

Σε βοηθησα? +2/-0

« Απάντηση #3 στις: Μάιος 23, 2010, 03:30:45 πμ »

οσο λιγοτερα ειναι τα κυβικα τοσο ειναι ψωφια στα χαμηλα (κατα γενικη ομολογια). τα 80ρια οπωσ και τα 125  παντα εχουν προβλημα με τα χαμηλα τουσ λογω κυβικων οπωσ ειναι φυσικο. μιλαμε παντα για μηχανακια υψηλησ αποδοσησ. κατα τη γνωμη μου φιλε μου δεν υπαρχει λογοσ να πειραξεισ τιποτα ,οσο πιο μαμα τοσο καλυτερα , απλα πρεπει να αποδεχτεισ τισ ιδιαιτεροτητεσ του. αυτο ειναι που θα σε κανει  να το αγαπησεισ κιολασ.. μιλαω παντα προσωπικα μη με παρετε με τισ πετρεσ thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup

παντα φιλικα bye bye bye
Καταγράφηκε

Κενταει Το Μοτερ...
rusell
Defeat is Not when U Fall Down, It is when U Refuse to Get Up..!
250cc Street Racing !

Σε βοηθησα? +12/-4

Φύλο: Άντρας

2 SMOKE 4U

« Απάντηση #4 στις: Μάιος 23, 2010, 08:06:39 πμ »

εγω παλι θα σου ελεγα να βαλεις VFORCE και θα διαφωνουσα με τους προηγουμενους αν το βαρος σου ειναι μεχρι 60 κιλα το ΚΧ σε παει ανετα και χαμηλα.
ο προηγουμενος το ειχε για χωμα η ηταν καφετερια δεν πρεπει να ξεχνας οτι η τελικη του ειναι γυρω στα 90 με 100 και τελος αν δες οτι βαριεσε και δεν θες να ασχοληθεις 80 -85 -110 ειναι το ιδιο μοτερ με μικρο αλλαγες.αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη μπαρουξη και παλαιας καβαλας στο αιγαλεο εχει ενα συνεργειο το κχ του παει εμενα 3 σουζα και ειμαι και 90 κιλα
Καταγράφηκε

AR50,DT200,NSR250,KR250,RZV500,RD500,ZXR750RR ΘΕΟΣ http://www.youtube.com/watch?v=A_GU0rntaXc
apriliars
Newbie
*

Σε βοηθησα? +0/-0

« Απάντηση #5 στις: Μάιος 23, 2010, 08:44:49 μμ »

ευχαριστω παιδια
το θεμα δν ειναι η σουζα γιατι και η 5η σε σηκωνει και χωρις ιδιαιτερο τραβηγμα.απλα το θεμα ειναι σε ποιες στροφες σηκωνεται.προσπαθω δηλαδη να κατεβασω πιο χαμηλα την ροπη του
Καταγράφηκε
Kostas Dee
50cc

Σε βοηθησα? +3/-1

Φύλο: Άντρας

Kωστας/ NSR MC 21/ RGV 250 vj22A

« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 20, 2010, 12:55:47 μμ »

Θα το χαλασεις μην το πειραξεις,ετσι ειναι τα 80αρια κ πιστευω εχει να κανει με το θυριδωμα που εχει απο το εργοστασιο.
Προσωπικα πιστευω ειναι στα τοπ 10 fun bikes ever

Τα 250 ειναι ψοφια στα ψηλα απο την αλλη,κρεμανε οπως το ζιβυ της γριας.. bigrin
Καταγράφηκε

Addicted to that Rush..
Σελίδες: [1]
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: