Καθησα το πρωι εβαλα λαστιχακια,καθαρισα κ "ψιλο" ρυθμισα καρμπς κ power,NGK agv μπουζακια,εβαλα κ ενα λεπτο στεγνο φιλτρακια,μια εξαερωση στο μπροστα φρενο κ εφυγα για μια κοντινη βολτα.
Ημουν Αγ.Δημητριο κ πηγα μια εως την βουτα μιας κ αποτελει κλασικ ευθεια για τσιτες ωστε να δω καλυτερα το μοτερακι του,η πλακα ειναι οτι απο το υψος της Ηλιουπολης με ακολοθουσε ενα CBR 400 Gull Arm σε χρωματα Repsol(?) με εξατμιση..
Λοιπον το NSR παει παααρα πολυ ωραια,καθαριζει φανταστικα(μου'ρθε να βαλω τα κλαματα οταν απο χαρα..

) κ λογω SE σαζμαν σχεδον εσπασε η 6 στις 12 κ κατι ψιλα(200 χλμ σιγουρα) λιγο πριν την 2η γεφυρα,το CBRακι το οποιο απ'οτι μου ειπε στο επομενο φαναρι εχει "θαψει" κατα καιρους πολλα αμοιρα κ κακομεταχειρισμενα 250 διχρονα εφαγε ευκολα μια κολονιτσα παροτι 1η γεφυρα περασαμε σχεδον μαζι πλαι πλαι..

Εχω ξεχασει να ξεκιναω..

Εχω σκοπο τωρα να το μαζεψω απ'ολες τις αποψεις,σιγα σιγα βεβαια.
Ρωτησα για βαψιμο κοκκινο ασπρο στα χρωματα του '93 SE κ ακουσα μια τιμη "+600 Ευρω" κ λιγο μου'ρθε ταμπλας αλλα δεν βαριεσαι,βλεπουμε. Ααα μπαι δε γουει οποιο παιδι απο'δω ειναι η δουλεια του βαφες κτλ ας μου στειλει ενα μην να μιλησουμε

Φωτο-
Εδω σημερα μεσημερακι εξω απο το παιδικο μας στεκι(στον φουρνο του φιλου Βασιλη) ολη η γκαζοπαρεα μαζεμενη για μια φωτο,εγω ειμαι ο καλλιτεχνης οποτε δεν φαινομαι